Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sköldmark: Vi var aldrig överens

Enligt belgiska tidningsuppgifter var Germinal Beerschot och ÖSK överens om en övergång för Roni Porokara. Affären ska dock ha stoppats på grund av att finländaren tackade nej, något som Magnus Sköldmark dementerar.

- Vi var aldrig överens med Germinal Beerschot, så det stämmer inte. I en övergång är det många faktorer som ska spela in, och vi nådde aldrig någon uppgörelse, säger Sköldmark, ansvarig för spelarförsäljningar i ÖSK.

Vad kom ni inte överens om?

- Det vill jag inte gå in på. Det är saker som stannar mellan oss och belgarna.

Det är den belgiska tidningen Gazet van Antwerpen som uppger att ÖSK och Germinal Beerschot var överens om villkoren för Roni Porokara. Finländaren ska dock ha tackat nej till övergången, vilket satte stopp för det hela.

- Vad Roni tycker får du fråga honom om. Jag kan i alla fall säga så mycket som att det fanns flera saker som inte stämde. Därför blev det aldrig något.

Roni Porokara är den här veckan i väg på landslagsuppdrag med Finland och har därför inte kunnat nås för en kommentar.