Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sköllersta IF 75 år

Först ett rejält pass i hoppborgen, sedan hem för lunch och ladda om inför eftermiddagens fotbollsmatch. Det var 10-åriga Oskar Lindmarks plan för dagen under Sköllersta IF:s 75-års jubileum.

Det var inte bara i Örebro som det arrangerades jubileumsfirande under lördagen. Vid Sköllervallen pågick aktiviteter under en stor del av dagen, med anledning av Sköllersta IF:s 75-års jubileum.

– Alla som bor i Sköllersta har väl på ett eller annat sätt anknytning till Sköllersta IF, säger Lennart Pettersson, som själv blev aktiv inom löpning och friidrott i föreningen då han flyttade till orten 1981.

– Det går lite i perioder vilka idrotter som är som mest i ropet. Fast fotbollen är ju konstant och alltid stor.

När NA träffar på Lennart har han och familjen nått till den avslutande delen av fem-kampen, där bland annat basket, kulstötning och prick med kastspö ingick. Många av dagens aktiviteter riktade sig till barn.

Läs mer i måndagens NA