Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skydda sjukhusens dyrbara utrustning

Annons

Man tar sig för pannan, när man läser i tidningar och hör på radion, att någon eller några, bara kan kliva in på våra gemensamma, skattefinansierade sjukhus och stjäla, ibland livsviktig utrustning! Hur svårt kan det vara, att skydda sådan utrustning?

Här skall Ni ansvariga politiker och beslutsfattare få några råd, som Ni kan ta till er. Råden är för övrigt kostnadsfria!

Råd1: Ingen av oss utomstående, bör ha någon rätt att vistas på våra sjukhus, om man inte kan visa upp någon kallelse, till någon av sjukhusets avdelningar, samt att kunna uppge namnet på en inskriven patient, som man önskar besöka!

Råd 2: Sjukhusets vakter skall ha möjlighet att ställa frågor till en besökare, om anledningen till varför hon eller han, vistas på sjukhuset!

Råd 3: All viktig, dyrbar och eftertraktad utrustning skar var inlåst, när utrustningen inte används!

Dessa stölder kostar oss skattebetalare miljontals kronor varje år, och måste ersättas med ny dyrbar utrustning! Tag nu till Er dessa tips, politiker och beslutsfattare. Inget brukar ju vara omöjligt, när det är valår!?

”Hoppfull”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel