Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Anna Lindberg och Calle Steén skiljer sig

Knappt två år. Så länge varade äktenskapet mellan simhoppstjärnan Anna Lindberg Steén och den före detta hockeyspelaren Calle Steén. Paret har nu lämnat in ansökan om skilsmässa.

Annons
Anna Lindberg med dåvarande sambon Calle Steén vid honörsbordet under Idrottsgalan i Globen 2013. I april samma år gifte de sig på Loka brunn. Nu ligger paret i skilsmässa.

Det är Kvällsposten som berättar om skilsmässan och karlskogaprofilen Lindberg bekräftar separationen i ett sms till tidningen: "Jag vill inte kommentera mer än att det stämmer”.

Ansökan om skilsmässa kom in till Växjö tingsrätt i fredags.

Anna Lindberg, 33, som under hela sin karriär var överlägsen i svensk simhoppning och deltog i inte mindre än fem OS, träffade Calle Steén, 34, när denne spelade ishockey i Bik Karlskoga i början av 2000-talet. Familjen flyttade senare till Malmö, när Calle fick Malmö Redhawks som ny klubbadress.

Lindberg och Steén gifte sig på Loka brunn i april 2013 och bor sedan augusti samma år i Växjö, där Calle Steén numera är tränare i Växjö Lakers juniorlag. Paret har tillsammans sönerna Yelverton, 5, och Hector, ett år. (NA)

Mer läsning

Annons