Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens namnsdagsbarn: En riktig uppfinnare

Annons

I dag den 17 mars är det alla Gertrud som har namnsdag, och från Elisabeth och Klas Long kommer här en överraskningshälsning till barnbarnet Ellen Gertrud Margareta Long i Örebro. Mormor och morfar skriver så här:

"Hon kallas för Ellen, men heter även Gertrud Margareta efter sin gammelmormor som hon tyvärr aldrig hann träffa. Ellen är sex år och går i förskoleklass på Lillåns södra skola, där hon trivs jättebra. Hon älskar att leka, både ute och inne, och att träna friidrott i Tybblelundshallen. Att pyssla är också en favoritsysselsättning, gärna med lite uppfinningstänk. Senaste uppfinningen är en VR-kamera som är gjord av en servettbox. Nu väntar hon på att tappa sin första tand, men än så länge är ingen tand lös."

Ellens senaste uppfinning: En VR-kamera gjord av en servettkartong.

Har du också ett blivande namnsdagsbarn där hemma?

Till exempel en Gerda, Gabriel, Malkolm eller nån som heter något av alla de andra namn som står närmast på tur i almanackan.Bor du i Örebro län, och vill att NA publicerar en bild som namnsdagsöverraskning? Då gör du så här:Leta reda på en bild av ditt namnsdagsbarn, och så skriver du ned för- och efternamn, ålder, bostadsort samt väldigt gärna historien om hur valet föll just på detta namn. Ditt eget för- och efternamn samt kontaktuppgifter behövs också, om vi behöver komplettera med en fråga.Om du vill mejla hit är adressen: [email protected] och föredrar du vanligt brev är adressen: NA, Familjeredaktionen, Klostergatan 23, 701 92 Örebro. Det går också jättebra att sms:a bild och text till mobilnummer 073-853 40 19.Alla inskickade bidrag blir med i tidningen på sin namnsdag, och det hela kostar ingenting.

Mer läsning

Annons