Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är vinnarens träningstips

Det är färdigsmugit nu. Sedan början av december har hon fått ligga lågt. Inga nytagna bilder på facebook, inga noteringar om vikt. I onsdags sändes finalen av tv-serien Biggest loser, och nu kan hon återgå till att bara vara sig själv igen. Sandra Svedberg helt enkelt.

Annons
Efter att tv-inspelningarna avslutades i vintras har Sandra fått hjälp av bland annat Anna Svensson på Lifestyle Fitness i Örebro.

Nästan 50 kilo på fem månader. Så mycket har örebroaren Sandra Svedberg minskat i vikt under vintern.

Har du några bra träningstips att dela med dig av?

- All träning ska vara kul, se till att hitta det du gillar - annars går man inte. Träningskompis är också bra så man kommer i väg.

Vad tränar du själv?

– Jag går nästan enbart på grupp-pass. Cirkelgym, queenax, spinning med mera. Och så kör jag crosstrainer och trappmaskin för konditionen. Trappan är det jobbigaste man kan göra. Queenax är cirkelgym utan fasta maskiner. Man är två och två, och finns på Lifestyle Fitness i Örebro. Cirkelgym med fasta maskiner kör jag på Friskis Svettis. Jag vill få upp puls för att tappa vikt, och varvar högintensivt med lågt. Samtidigt som jag vill få upp styrka eftersom man ej fick bygga under Biggest loser.

Då. 128 kilo.
Nästan 50 kilo har Sandra Svedberg gått ner i vikt under vintern.
Sandra och pojkvännen Wihad. Numera tränar de tillsammans, och Wihad berättar så här: ”Jag älskar henne som hon är, men det är jättebra att hon fick den här chansen. ”

Mer läsning

Annons