Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rosa gäster vill få igång videodejting

I dag, onsdag, dyker rosa figurer upp lite här och var i Örebro. Det är nya dejtingappen ”Himynameis” som just nu befinner sig på Sverigeturné.

Annons

Ännu en dejtingapp har sett dagens ljus, och den här gången har steget tagits till videodejting.

– Många av de personer jag träffat genom traditionella bildbaserade dejtingsajter har blivit en besvikelse. Kanske inte främst för att dejterna många gånger inte ser ut som på sina bilder, för oftast är de ju en aning friserade, utan snarare för att framtoning och personlighet inte matchat med det jag sökt.

Det berättar Ludvig Lindström, en av grundarna bakom nyheten ”Himynameis”.

– Jag är övertygad om att många dejter hade blivit mycket mer lyckade om vi stället använt oss av video för att presentera oss på dejtingtjänsterna.

Besöket i Örebro är en del av en lång dejtingturné genom hela Sverige, med syftet att utse den bästa dejtingstaden samt att hjälpa människor att få till bättre fysiska dejter.

De rosafärgade figurerna kommer att befinna sig på uteställen, högskolan, universitetet och andra platser där människor möts. Personer som laddar ner appen, men ändå inte lyckats få till en dejt som man är nöjd med inom en vecka, kommer att erbjudas kostnadsfri dejtingrådgivning.

Via den nya appen ”Himynameis” hoppas Ludvig Lindström vidga fokus så att bättre och långsiktigare relationer skapas.

–Enligt forskningen är personligheten och att man delar intressen och livshållning av större betydelse än utseende för ett långt och lyckat parförhållande. Därför är det olyckligt att den nya vågens dejtingappar alltid sätter utseendet i första rummet. (NA)

Annons