Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Terry Evans: "Alla människor kan känna av fenomen"

Det tv- och rikskända mediumet Terry Evans driver en kursgård utanför Lindesberg dit människor vallfärdas. Här nedan beskriver han begreppet övernaturliga fenomen.

Annons

Vad kännetecknar en övernaturlig upplevelse?– En övernaturlig upplevelse är något man kan se, känna eller höra. Det är något som inte går att förklara med logiken. Det kan vara att se ett spöke, att känna närvaron av en influens som ger oss obehag, att kunna se vad som kommer att hända i framtiden, att se föremål för flytta sig, att känna en lukt som inte går att förklara till exempel av parfym, att höra röster och så vidare.

Vilken är den vanligaste typen av upplevelse som du får ta del av?– Jag får dagligen frågor från människor som säger att de upplevt något av det jag nämnde ovan. Själv får jag också dessa upplevelser, men bortsett från det kan jag även känna av vem en person verkligen är bakom den mask personen visar sin omgivning. För mig handlar detta egentligen om intuition och när jag lyssnar till min intuition är inga andar involverade.

Kan vem som helst uppleva något övernaturligt eller måste man vara extra ”mottaglig” på något sätt?– Jag anser att alla människor har förmågan att uppfatta och känna av så kallade övernaturliga fenomen, men många människor avfärdar sina upplevelser. Känsliga människor är normalt sett mer mottagliga.

Om man har upplevt något övernaturligt, hur ska man bete sig efter det? Berätta för alla? Vara beredd på fler?– Det beror helt på hur personen själv vill hantera det. Många vågar inte berätta för någon eftersom de är rädda att bli utskrattade eller förödmjukade. Vissa berättar om sina upplevelser, men väljer då att vända sig till någon som de känner och vet har ett öppet sinne, en person som är beredd att lyssna utan att fördöma.

– Vissa människor får bara en eller två upplevelser i sitt liv, men man vet aldrig hur många sådana upplevelser man kommer att få. Känsliga människor upplever oftast mer eftersom de är mer öppna för dessa upplevelser.

Mer läsning

Annons