Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sluta gnäll USÖ-personal – ni vill nog inte byta med en smutsig industri!

Det var ett evigt gnällande på personalen på USÖ. Är det så besvärligt att ta i lite extra vissa perioder? Så är det i alla företag men känns som sjuksköterskor ska prioriteras och hanteras speciellt. Det är många som skulle vilja gå till ert jobb och få en skälig lön som ni får. Gör ert arbete och sluta gnäll. Det skapar onödigt mycket oro bland patienter att få läsa om de eventuella problem som finns. Håll det inom sjukvården och gå inte ständigt ut och klaga så våra sjuka behöver vara osäkra och rädda för att komma till vården. Finns det inte lagar att personal ska hantera problem internt och inte hantera saker via media?

Självklart om något är uppenbart fel så ska det åtgärdas men nu verkar det som anställda vill synas och klaga hela tiden.

Jag tror det beror på att USÖ har varit en trevlig, bekväm och mindre slitsam arbetsplats så därför gnälls det när kraven blir lite högre och arbetssituationen inte lika längre. Det skulle vara intressant att jämföra industriarbetare i dammig och smutsig miljö med USÖ anställda, tror inte ni på USÖ vill byta.

Nej bästa skötare, bit ihop och var glad att USÖ finns för både Er och patienter.

”Gnälltrött”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel