Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Smärtsam återkomst för Grahn

Här lindas Tobias Grahn.
Den tredje motgången inom kort för stjärnan sedan han anslöt till ÖSK.
I en stor intervju i måndagens NA, papperstidningen, berättar han om sin första tid i klubben och förväntningarna på säsongen som ska ta ÖSK tillbaka till toppen.

Han drabbades av en inflammation i tån under första träningen, tvingades resa hem av personliga skäl  från träningsturneringen i Finland efter bara 20 minuters spel och i går, söndag, när han väl var tillbaka fick han en lårkaka.

– Jag missade en vecka med laget när det inträffade i Finland. Även om jag körde individuellt så tappade jag en del. Men det är fortfarande sex veckor till premiären så jag hinner komma i form, säger han.

Söndagens återkomst i ÖSK slutade med ett lindat lår.

Är tisdagens match i farozonen?– Nu är det stelt och så, men vi får se i natt om det inte stelnar till allt för mycket. Man brukar kunna springa bort det. Oavsett vad är det inga allvarliga grejer.

Läs en längre intervju med Grahn i måndagens NA, papperstidningen!