Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Snart dags för fest i Pålsboda Folkets park

Leif Mannerström vid grillen och Arne Hegerfors som matchkommentator, innan Brolle och Charlotte Perrelli tar vid på scenen. Thomas Ekberg fortsätter att locka stora namn till Kändismatchen och Parkfesten i Pålsboda Folkets park.

– Jag hade ingen tanke på att det här skulle bli en tradition, det var tänkt som en rolig engångsföreteelse, säger Thomas Ekberg, född i Pålsboda och som nu för trejde året i rad arrangerar en kändismtach till förmån för Cancerfonden och forna hemmaföreningen Pålsboda GoIF.

I årets lag till Kändismatchen ingår förutom tidigare medverkande Bengan Andersson och Glenn Hysén, även Pierre Jonsson, hockeyspelare i Färjestad, Eddy Bengtsson, känd från Gladiatorerna och flera ÖSK-spelare. Artisten Brolle spelar också fotboll, innan han senare på kvällen intar scenen med Charlotte Perrelli.

– Kommenterar matchen gör Örebros hockeyspeaker Filip Nyängen, med Arne Hegerfors som sidekick. Jag träffade Arne och hans fru av en ren tillfällighet på en servering tidigare i år, och sen blev det bestämt att Arne kommer till Pålsboda, säger Thomas Ekberg.

Som om det inte vore nog kändistätt på plan och scen, finns även Leif Mannerström på plats vid grillen.

Kändismatchen nästa fredag 22 juli är i år framflyttad till klockan 16, så att besökarna ska kunna gå direkt därifrån till den fortsatta kvällen i Folkets park.