Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Snöhot oroar inför ÖSK-Forward

I morgon, fredag, träningsspelar Forward mot ÖSK.
Men oro över väderförhållandena stör Forwards tränare.
– Som det ser ut nu ska all snö komma när matchen startar, säger Magnus Kihlberg.

BK Forward gör årspremiär i fredagskvällens lokalderby mot allsvenska ÖSK. Om inte vädergudarna får annat för sig. Prognosen för fredagskvällen är snö och runt fem minusgrader. Avspark för mötet på Behrn arenas konstgräs är klockan 18.30.

När NA talade med Magnus Kihlberg på torsdagen sade han så här om väderprognosen:

– Jag har suttit och kollat och just nu ser det ut som att det ska snöa mycket under fredagen. Och att det mesta ska falla ner runt klockan 18 när matchen är på väg att börja, säger division 1-lagets tränare.  

Om det blir en snöig fredag – när tidsmässigt fattas beslutet om det blir match eller inte?– Svårt att svara på. Men blir det ingen match så behöver vi ändå träna på något sätt. Varje träning så här års är väldigt viktig. Så kring lunch på fredagen borde vi ha ett besked.

Saknar många etableradeForward har haft en tuff start på försäsongen och en rad etablerade spelare rehabiliterar just nu. Ingen är dock långtidsskadad, men följande stomme fokuserar på annat än ren fotbollsträning: Markus Gustafsson, Robert Walker, Jacob Nilsson, Kenny Mathisen, Mattias Bulun samt enda nyförvärvet hittills Alexandre Ekobo från Karlslund.

Läs mer inför matchen i fredagens NA, papperstidningen, som du även kan köpa här nedan som e-tidning under fredagen.