Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sökes: Påkörd cyklist!

Emma kunde inte glömma olyckan, så hon satte in en annons i NA. Men än har hon inte fått kontakt.

Fredagen den 30 september började som en vanlig vardagsmorgon för Emma. Hon ska köra hunden till hunddagis före jobbet. Det är mycket trafik på Norr den här tiden, med bilar från båda hållen.

- Jag spanade när det skulle bli en lucka så jag kunde köra ut, berättar Emma.

För att komma ut på vägen måste Emma korsa en cykelbana. Det är här hon brister i uppmärksamhet, och missar att se cyklisten som kommer från höger.

- Så jag kör på den stackars cyklisten, och hon ramlar omkull. Jag får panik och kastar mig ut för att se hur det gick för henne. Hon hinner säga ”Det är lugnt”, men under tiden har min bil rullat i väg på en bil som står parkerad på andra sidan vägen …

Emma skyndar sig tillbaka till sin bil denna morgon som börjat förvandlas till en riktig mardröm. Hon kör i väg och letar efter ett ställe där hon kan vända.

- När jag kom tillbaka var cyklisten borta.

Emma plågas fortfarande av tanken att cyklisten tror att hon smet, och vill väldigt gärna komma i kontakt med henne.

Så om du vet någon som blev påkörd nära Sofiaparken på Norr den 30 september, hör gärna av dig. Vill du mejla kan du gå via [email protected] så förmedlar vi kontakt.

- Jag vill bara höra hur det är med henne. Och be om ursäkt, säger Emma.