Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Andersson Skill: "Jag ber om ursäkt"

Piraternas lagledare, förre förbundskaptenen Stefan Andersson Skill, kommenterar nu för första gången hotanklagelserna och sitt Twitterinlägg om Antonio Lindbäck – och ber om ursäkt.

Annons
Stefan Andersson Skill.

Det var efter tisdagskvällens SM-semifinalval, där det stod klart att ärkerivalerna Indianerna och Piraternas ställs mot varandra, som flera förare och ledare i de båda klubbarna drabbades samman på mikrobloggen Twitter och via sms.

Piraternas lagledare Stefan Andersson Skill, som så sent som för två veckor sedan avgick som svensk förbundskapten, skrev bland annat ett Twitterinlägg som kunde tolkas som ett hån mot Indianernas förare Antonio Lindbäck och hans tidigare alkoholproblem. Något som fick Lindbäcks manager Mattias Fahlström att sms:a Andersson Skill, med något Andersson Skill sa sig tolka som ett hot.

Tidigare har piratledaren hållit sig undan från att kommentera saken i media, men på torsdagen bröt han tystnaden i Expressen – och bad om ursäkt för hela incidenten.

– Det var menat som ett skämt. Jag tar tillbaka det och jag ber om ursäkt. Det var ju dumt, att de skulle gå igång så var inte min mening, säger Andersson Skill till Expressen.

Lagledaren tar också tillbaka anklagelserna om att Fahlström ska ha hotat honom:

– Han gick igång genom att skicka sms, jag var ju förbundskapten under en tid och Antonio kom ju inte med i lag-VM och det känns som att det är hela grejen. Jag önskar dem bara lycka till. Det är inga konstigheter, jag tycker bara hela grejen är tråkig, säger han till tidningen.

Första SM-semifinalen mellan Piraterna och Indianerna körs i Motala på tisdag.

Mer läsning

Annons