Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Får ta in Messi i Indianerna"

Här är Indianernas mäktiga hjälp.
Joonas Kylmäkorpi opererades på fredagen av FC Barcelonas läkarteam.
– Vi får kasta ut Joonas och ta in Messi i Indianerna i stället, säger Indianernas lagledare ”Dalle” Andersson Bäckström.

Annons

Första april är bara en dag bort, men i NA, papperstidningen på lördagen, kommer en osannolik berättelse – som är sann. Indianerna har tagit hjälp av läkarteamet som följer världens bästa fotbollsspelare in på bara skinnet. Champions league-mästarna FC Barcelona är världens mäktigaste fotbollsklubb och stod till sitt förfogande när Kumlaklubbens toppförare förra säsongen kraschade illa i England i måndags.

– Joonas var i Spanien på försäsongen och tränade där. Körde styrketräning och cross. Där lyckades han också, fråga mig inte hur, komma i kontakt med FC Barcelonas läkarteam. Så det var dit Joonas ville när han skadade sig, berättar ”Dalle”.

Vem i Barcelonas lag hade passat bäst i Indianerna?– Det är nog Messi med den fart och balans som han har i sitt spel. Dessutom är han lätt och smidig i kroppen också. Vi får kasta ut Joonas och ta in Messi i stället till premiären, säger ”Dalle” och skrattar.

Mer läsning

Annons