Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hancock nöjd och missnöjd

Piraternas Greg Hancock blev fyra i Köpenhamns GP. Amerikanen fick jobba hårt för poängen och var nöjd med finalplatsen. Men inte med att bli fyra.

Annons

Greg Hancock hade en tuff kväll i Köpenhamns GP. Men trots det lyckades amerikanen än en gång ta sig till final. Väl där fick han dock se sig själv köra i mål som fjärde och siste man i finalen.

- Jag var mycket nöjd med att komma til final då det var en rätt jobbig kväll. Men sen vill man ju komma på pallen och en fjärdeplats var inte vad jag hoppats på. Men totalt sett är jag nöjd ändå, säger Hanock.

I sitt andra heat blev han rejält uttryckt av Nicki Pedersen och i sitt tredje heat körde han rakt in i Andreas Jonsson som fick tvärstopp i startkurvan och i princip parkerade framför Hancock.

- Det fanns inte en chans att väja. Men förutom en smäll på höften och en del blåmärken så var det ingen fara. Det är sådant som händer, menar Greg.

Tomasz Gollob vann deltävlingen i Köpenhamn och leder nu VM-serien sammanlagt på 61 poäng. Men bara en poäng bakom ligger Hancock på andra plats.

Läs mer om Greg Hancock i måndagens MVT.

Mer läsning

Annons