Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Indianerna värvar VM-trea

I år var han med och tog brons i lag-VM med Australien. Nu är han klar för Indianerna.

Annons

Det handlar om 28-årige Cameron Woodward. Under den gångna säsongen körde australiern för Eastbourne Eagles i engelska Elit league, Slangerup i danska superligan samt KMZ Lublin i polska division 1. Han har tidigare kört i Sverige för såväl Getingarna som Valsarna, även fast det var några år sedan.

– Han har inte kört så mycket i Sverige, men den här säsongen har han visat framfötterna i både England och Polen. Det är en fighter, säger Indianernas lagledare Daniel "Dalle" Andersson Bäckström.

Woowdard har tagit brons i australiska mästerskapet både 2012 och 2013, och i år var han alltså med i det australiska lag som tog brons i lag-VM.

I Indianerna tar han över Rune Holtas roll som backup.

– Snittet passar bra in, och han gå in på många olika positioner, säger "Dalle".

Indianerna har sedan tidigare gjort klart med Fredrik Lindgren, Kenneth Bjerre, samt Mikael Max och Freddy Godlund som gästförare. Därmed återstår en plats i den ordinarie sjumannatruppen att fylla.

– Vi hoppas kunna göra klart med den sista platsen nästa vecka. Vi har tid på oss och behöver inte stressa, vi har en bra trupp. Det finns tillgängliga förare, får se vem det blir, säger "Dalle."

Mer läsning

Annons