Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Indianernas bomb- värvar Lindbäck

Årets säsong blev ett riktigt misslyckande för Indianerna. Men nu har klubben stärkt sin förarbesättning rejält genom att värva speedwaystjärnan Antonio Lindbäck från Piraterna.

Annons
Antonio Lindbäck klar för Indianerna.

Antonio Lindbäck lämnar därmed Piraterna efter en säsong med varierande resultat. Han petades ur laget på grund av mindre bra resultat, men kvalade samtidigt in till VM-serien 2011. Nu hoppas han få ett lyft i sin nya klubb Indianerna, och förutom det kommer han även att köra GP-serien.

- Jag fick ett bra intryck av klubben direkt, och det kommer att passa bra in med min GP-satsning, säger Lindbäck till NA.

Indianernas lagledare Dalle Andersson är förstås nöjd med värvningen.

- Det var en chansning från min sida, och den gick hem. Såg att Antonio inte fick förlängt med Piraterna, och slog en signal. Vi var överens på några dagar, så det har gått fort, säger Dalle.

En dyr affär för Indianerna?- Nej, han kostar inte mer än någon annan förare. Vi har däremot kunnat hjälpa honom med ett par sponsorer till hans GP-satsning, säger Dalle, som utlovar ytterligare nyförvärv de närmaste dagarna.

Läs mer i torsdagens NA, papperstidningen!

Mer läsning

Annons