Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingen Sajfutdinov på tisdag 

Emil Sajfutdinov står utanför Indianernas lag på tisdag.
Och den här veckan öppnar transferfönstret.
–Då kan det ta fart, säger Dan-Åke Moberg.

Annons

Förra veckan berättade NA att Indianernas styrelse skrivit ett brev som överlämnades till Emil Sajfutdinov och hans manager Tomasz Suskiewicz i samband med helgens GP-tävling i Köpenhamn.

Men brevet har hittills lämnats utan reaktion från den ryske världsstjärnan. Och nu står det klart att Sajfutdinov inte kör när Indianerna möter Hammarby borta på tisdag.

– Nej, det gör han inte. Rune Holta kommer hit i stället, säger ordföranden Dan-Åke Moberg.

Speedwayens transferfönster öppnar i morgon, måndag. Nu kan Emil Sajfutdinov placeras där och i så fall bli en möjlig värvning för en annan elitserieklubb. Men något sånt beslut är ännu inte fattat.

– När fönstret öppnar får vi se om det tar fart. Men det är vi som bestämmer om vi sätter upp honom i fönstret, och i så fall får man se om det finns någon som är intresserad. Hittills har vi inte hört ett ord från vare sig Emil eller hans manager.

I övrigt gör Indianerna en förändring jämfört med laget som föll hemma mot Västervik 44–46. Krzysztof Jablonski – som gjorde en slät figur i sin debut i Indianvästen – ställs utanför laget. I stället kommer Damian Balinski in i laget igen, och petar därmed ner Antonio Lindbäck till reservplats

I hemmamatchen mot Hammarby vann Indianerna – men knappt. 47–43.

Hammarby: 1) Grzegorz Walasek, 2) Rafal Okoniewski, 3) Leon Madsen, 4) Artem Laguta, 5) Mikael Max, 6) Sebastian Aldén, 7) Robin Aspegren.

Indianerna: 1) Rune Holta, 2) Joonas Kylmäkorpi, 3) Piotr Protasiewicz, 4) Damian Balinski, 5) Niels-Kristian Iversen, 6) Mathias Thörnblom, 7) Antonio Lindbäck.

Annons