Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Lejonen har bett om ursäkt"

På tisdag drabbar Piraterna samman med sin kanske största antagonist i elitserien. Serieledarna Indianerna kommer då på besök. Inför den matchen har Piratlagledaren fått en del samtal från Gislaved.

Annons
Stefan Andersson.

Förra veckans bråk i Gislaved när Piraternas lagledare Stefan Andersson och assisterande lagledare Daniel Andersson utsattes för hot, fick en fortsättning i helgen. Men en positivare.

– De har ringt från Lejonens styrelse och bett om ursäkt och dessutom har den personen som betedde sig värst också ringt och bett om ursäkt, berättar Stefan Andersson och fortsätter:

– Det som hände där nere var verkligen inte bra, men att de ringer känns givetvis betydligt mycket bättre. Det var väldigt skönt att få de samtalen.

Piraterna gör en ändring till morgondagens match jämfört med förra veckans match mot Lejonen. Den ändringen är att Daniel Davidsson åter är tillbaka i laget på bekostnad av Jesper B Monberg. Daniel som vid några tillfällen visat riktigt vass form hemma på Biltema arena.

– Vi har stort förtroende för Daniel på hemmaplan, menar Stefan Andersson som ser fram mot mötet med serieledarna.

– Det är ju Sveriges bästa lag just nu och de har ett grymt bra lag. Men det ska bli skitkul att möta dom. Det ser vi fram emot väldigt mycket.

Så här kör lagen:

Piraterna: 1) Greg Hancock, 2) Linus Sundström, 3) Jonas Davidsson, 4) Piotr Pawlicki, 5) Maciej Janowski, 6) Daniel Davidsson, 7) Przemyslaw Pawlicki.

Indianerna: 1) Ryan Sullivan, 2) Joonas Kylmäkorpi, 3) Niels-Kristian Iversen, 4) Bjarne Pedersen, 5) Piotr Protasiewicz, 6) Antonio Lindbäck, 7) Simon Gustafsson.

Mer läsning

Annons