Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Petades - hotar att inte köra mer för Indianerna

Indianernas stjärnvärvning Ryan Sullivan floppade, petades i ett heat, och var arg som ett bi efter förlustmatchen mot Västervik:
– Jag vet inte om jag kommer tillbaka någon mer gång. Det är bara bortkastad tid, fräser australiern.

Annons

Ryan Sullivan har kommit helt snett in i sin nya klubb Indianerna.

Han uteblev från två lagträffar på försäsongen och hade inte tränat en meter innan han dök upp till premiären mot Dackarna i Sannahed förra tisdagen. Då tog han tre poäng och hade uppenbara problem med den nya ljuddämparen.

Mot Västervik var Sullivan nedflyttad på reservplats i laget, men trots att han mötte Västerviks två sämsta förare i två av sina tre heat blev det återigen bara tre poäng i protokollet.

Gav upp i ett heatI sitt andra heat gav australiensaren demonstrativt upp i sista sväng. Indianernas lagledarpar Daniel Andersson och Mattias Carlsson valde då att peta den förre VM-trean i hans nästa framträdande. Niels-Kristian Iversen, den förre guldhjälten i Västervik, toppades in och körde hem Indianernas första femetta i par med Piotr Protasiewicz och reducerade underläget till 31–29 i paus.

Vansinnig

Sullivan satt på sin pall i depån och hängde med huvudet. Han fick en sista chans i kvällens andra reservheat men där blev han och parkompisen Simon Gustafsson utklassade av junioren Pontus Aspgren och Tomasz Jedrzejak som tog en matchavgörande 5–1-seger.

"Har inte råd"

Efter matchen var Sullivan vansinnig i blicken.

– Jag vet inte varför jag blev bortplockad. I mitt andra heat fick jag grus i ögonen så att jag nästan blev blind, och i andra reservheatet blev jag utkörd i första sväng.

– Jag vet inte om jag kommer tillbaka någon mer gång. Det är bortkastad tid att åka hit från Polen. Jag har inte råd med det, dundrar australiensaren och går sin väg mitt under intervjun med NA.

Läs i onsdagens NA, papperstidningen, vad Indianerna säger om Sullivans utbrott!

Mer läsning

Annons