Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Staaf osäker på Vetlanda

Fredrik Staaf har varit lagledare i Elit Vetlanda i fyra år. Men det är tveksamt om det blir ett femte.
– Jag har inte fått något konkret förslag, säger han.

Annons
Fredrik Staaf.

I fyra år var Fredrik Staaf lagledare för Piraterna. Därefter har det nu blivit fyra år i Elit Vetlanda i samma roll. Men om det blir ett femte år eller inte är väldigt osäkert just nu.

– Mitt nuvarande kontrakt går ut den 31 december i år och då är ju trupperna till nästa säsong i princip klara. Därefter vet jag just nu inte vad jag gör, säger Fredrik Staaf.

Har du pratat med Vetlanda om nästa år?– Jag har inte fått något konkret förslag för nästa år att ta ställning till. Så just nu vet jag inte mer än så och jag har inte fått några förfrågningar från någon annan heller.

Men vill du fortsätta?– Blir det en fortsättning så är det roligt, men tar det slut nu är det okej också. Får jag en förfrågan så ska jag ta ställning till det då. Jag har hållit på i åtta år och blir de inget nionde så gör inte det så jättemycket.

Det ryktas om att Piratbröderna Przemyslaw och Piotr Pawlicki skulle vara aktuella för Elit Vetlanda till nästa år.

Har du hört något om det?– Inte ett ord och helt ärligt har jag svårt att se hur man skulle få in dom i laget. Det där är nog bara ett rykte som någon startat helt utan grund.

Mer läsning

Annons