Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stor dramatik när Masarna förlorade

Matchen började tvärtemot mot hur den slutade. Masarna öppnade med en femetta och ledde. I sista heatet fick Örnarna en femetta och vann.

Annons

Andreas Bergström kan ha varit en olycklig man i går kväll. Hans ena motor strulade och han fick ingen fart på sin cykel. Maksim Bogdanov föll i ett heat. Och annars utmärkte Eric Andersson fick inte direkt någon drömstart i det sista, avgörande heatet.

Masarna ledde hela tiden och när allt skulle avgöras fick Örnarna en femetta.

- Vi fick helt enkelt inte till starten i sista heatet, säger lagledare Åsa Bergström.

Vad avgjorde matchen?

- Vi hade lite oflyt, Andreas Bergströms maskin strulade och han fick inte någon fart på cykeln. Sedan föll och uteslöts Maksim Bogdanov i ett heat och det är sådant du faller på i sådana här jämna matcher. Örnarna är ett strå vassare, de har lite jämnare lag och deras Norbert Kosciuch var riktigt duktig och plockade 16 poäng.

Åsa Bergström lyfte fram två förare efter matchen: Eric Andersson som alltid levererar och Anton Rosén som körde fort och var riktigt på hugget.

Hittills har Masarna vunnit tre matcher och förlorat fyra den här säsongen.

- Vi har haft oflyt och otur, men vi kan absolut mäta oss med Hammarby och Örnarna och gå upp i elitserien. Den kapaciteten har vi, säger Åsa Bergström.

Masarna-Örnarna 47-49

Poäng: Eric Andersson 11, Maksim Bogdanov 10, Anton Rosén 8, Andreas Messing 8, Andreas Bergström 4, Christian Hefenbrock 4, Timo Lahti 2.

Mer läsning

Annons