Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Woodwards galna uppladdning

Ett försenat flyg höll på att förstöra Indianföraren Cameron Woodwards körning i Målilla.- Utan Peter Ljungs hjälp hade jag inte kommit till start, säger Woodward.

Annons

I söndags morgon fick Cameron Woodward reda på att han skulle köra i Indianernas kvartsfinal mot Dackarna i Målilla. Senare på söndagen körde han med sitt polska ligalag. Under måndagen skulle han ta sig från Polen till Sverige, men flyget från den polska huvudstaden Warszawa blev kraftigt försenat och Woodwards medverkan i Indianernas kvartsfinal var mycket osäker. Han fick vänta på flygplatsen i några timmar och det var först klockan 16.45 som planet landade på Skavsta utanför Nyköping.

- Det var en dramatisk dag, men allt löste sig till slut. Men utan Peter Ljungs hjälp hade det inte gått, säger Cameron Woodward.

Peter Ljung är förare i Västervik och körde mot Woodward i den polska ligamatchen i söndags. Ljung skulle hem till Sverige och hade bilen stående på Skavsta.

- Det var han han som transporterade mig till Målilla med plattan i mattan. Vi var framme i Målilla först fem i sju. Han ska ha ett stort tack, och jag ska bjuda honom på öl framöver, säger Woodward och skrattar.

Woodward fick bara start i tre heat där han samlade på sig fem poäng.

- Jag är lite besviken. Fem poäng på tre heat är väl sådär. Jag fick inte till starterna, vi vet vad vi har gjort för fel och ska rätta till det till tisdagens retur i Kumla, säger Cameron Woodward.

Mer läsning

Annons