Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Spelarna som missar derbyt

I morgon lördag är det dags för derby mellan ÖSK och Degerfors.
Men alla kan inte vara med.
Här är spelarna som missar derbyfesten.

Säsongens första träningsmatch står för dörren. Storpublik väntas till Degerfors och för att vara en träningsmatch i januari får man ändå säga att det är ett hett möte.

ÖSK saknar en hel del namn och framförallt blir det intressant att se hur mittfältet formeras. Makedoniern Armend Alimi saknas i truppen.

– Han ansluter nästa vecka, säger tränaren Sixten Boström.

Gerzic vilar

Dessutom saknas Nordin Gerzic som har haft lårproblem och vilas för att inte riskera något. Sedan tidigare är Patrik Anttonen och Andreas Haddad skadade.

Nyförvärven Philip Aremu (fast i Nigeria på grund av visumproblem) och Gheorghe Andronic (spricka i foten) missar matchen för Degerfors, precis som uppflyttade junioren Adam Nilsson (sjuk) och mittfältaren Christopher Brandeborn (knäproblem).

Matchen spelas på Stora Vallas konstgräsplan med avspark klockan 13.00 på lördagen. NA kommer självklart att vara på plats och rapportera direkt från matchen. Efter slutsignalen kommer du också kunna se höjdpunkter i NA-tv.

Läs också allt inför matchen i lördagens NA, papperstidningen!