Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Beverly Jr: "Är väldigt glad"

Knights-tränaren Randy Beverly Jr. hyllar försvaret efter segern.

Annons

Kristianstad har sprutat in poäng i superserien.

Mot Black Knights orkade de endast med sex stycken.

Försvaret storspelade.

- Vår defensiv spelade extremt bra. De hade verkligen en bra match. Vi lyckades hålla ett lag som brukar göra 45-40 poäng per match till endast sex poäng. Defensiven är i slutspelsklass, säger Knights tränare Randy Beverly Jr.

Knights skakade dock i inledningen på den andra.

Kristianstad kunde reducera till 9-6 - och var inte långt ifrån att gå om.

- Vi har alltid en period där spelet hakar upp sig. Det kan vara tidigt eller sent i den första halvleken, eller tidigt i den andra. Men vanligtvis så kommer en sån period där vårt spel inte funkar. Vi är förberedda på det, men går det utom kontroll så måste vi ändra vår matchplan, säger Beverly Jr.

Men Knights höll ihop. Knöt säcken och stoppade livsviktiga poäng i den. Tog ett stort steg mot slutspel. Kristianstad var och är, om något mindre, den största utmanaren till Örebro att kunna knipa den fjärde och sista platsen till semifinalerna.

- Vi är väldigt glada och exalterade. Att vi kunde hålla oss till vår matchplan, trots alla skador vi hade. Segern var en stor, stor hjälp för oss att nå målsättningen med den här säsongen.

Nu väntar

en dryg månads uppehåll för Örebro. Behövligt för en sargad spelartrupp.

- Jag tror att vi kommer att komma igen efter uppehållet med fler fräscha spelare, med en hög moral och redo att ta oss till slutspel. Jag är väldigt glad, säger Beverly Jr.

Läs mer om matchen i morgondagens NA, papperstidningen, som du även kan köpa som E-tidning här nedanför.

Mer läsning

Annons