Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fick oväntat stöd – av pappa

Black Knights stjärna James Vercammen har fått oväntat besök.
Av sin pappa David från USA som kommer stötta sonen från läktaren mot Uppsala i dag.

Annons

I dag siktar Black Knights på att slå publikrekord för seriespel i amerikansk fotboll på svensk mark. En som garanterat kommer vara på plats på Behrn arena är pappa David Vercammen överraskat sin son med ett Sverige-besök hela vägen från Detroit.

– När jag gick av matchen mot Stu senast stod han bara där. Jag tänkte ”vad gör han här”. Det var en trevlig överraskning, säger Vercammen och skrattar

.

Han fick se sin sons lag vinna komfortabelt mot Stu och i dag hoppas han på en favorit i repris mot Uppsala.

– Pappa kommer att se den här matchen också och sedan åker han hem på tisdag. Det har varit kul att ha honom är. Jag har visat honom parkerna i staden och han gillar Örebro, säger Vercammen.

Örebro Black Knights har fått bära favorittrycket i år men det är ingenting som stör Vercammen jr.

– Nej, vi vet att det kommer bli lika svårt för oss att vinna som för något annat lag. Tyvärr räcker det inte att ha ett bra lag på pappret. Det är upp till oss att gå ut och visa oss från vår bästa sida match efter match.

Lyckas laget med det kommer intresset för laget att öka ytterligare. Vercammen har redan märkt av ett ökat tryck kring laget.

– Folk snackar om oss på stan och nu vet jag att många biljetter har sålts redan. Jag hoppas på en siffra över 2 000 i publiken, säger han.

Det tidigare rekordet ligger på 2 100 personer.

Mer läsning

Annons