Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Knights vann - efter Strahinjas överfall

Black Knights vann bortamötet med Limhamn Griffins med 29-14. Men riskerar nu att få sin bäste receiver, Strahinja Stepovic avstängd - eftersom han sparkade en motståndare och blev utvisad.

Annons

Det var sent in i den fjärde kvarten, när matchen i stort sett var avgjord, som Knights anföll. Strahinja Stepovic, som vanligtvis är receiver men som vikarierar som quarterback i väntan på att Joe Clancy ska bli spelklar, satte igång spelet. Tog emot bollen från centern Sebastian Nilsson. Ställde upp och kastade - rakt i gapet på en Griffinsspelare.

I sekvensen därefter blev Strahinja tacklad av Griffins Marcus Christensson. De båda hakade i varandra efter spelets slut. Strahinja Försökte ta sig loss, men fastnade på den storvuxne försvarsspelaren - och sparkade den då liggande Chirstensson i magen.

Christensson ilsknade till och var påväg att flyga på Örebrospelaren, men Limhamnspelare hann avstyra böket.

Domarna var snabbt med. Kastade en gul flagga mot Örebrospelaren - och visade ut honom. Något som automatiskt renderar i att superseriens tävlingsutskott granskar ärendet och eventuellt beslutar om vidare avstänging. Avstängning kan drabba även Claes Uneståhl, eftersom han också fick kliva ut i omkädningsrummet efter att ha blivit bortskickad från planen i ett skede tidigare i matchen.

Knights, som saknade en drös med spelare, däribland nämnde Clancy men även Marko Nesovic och Veikka Lehtonen, kontrollerade dock det mesta i matchen. Plockade totalt fem interceptions och drog tidigt ifrån till 29-8 när Strahinja Stepovic stått för en tocuhdown, Jimmy Palmborg för en, Cesar Hebel för en och Filip Bäckström för en. Men slutresultatet skrevs alltså till 29-14.

Mer läsning

Annons