Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Landslagsman kvar i Black Knights

Örebro Black Knights lagbygge börjar ta form. I dag skrev en landslagsman på ett nytt kontrakt med klubben.

Annons

Det är den franske landslagsmannen Cesar Hebel som kritat på säsongen 2014. Heber spelade under säsongen som offensive tackle, men är påtänkt till andra positioner nästa säsong.

– Cesar är en multispelare, som kan spela många olika positioner, och vi tänker oss honom som tight end eller defensive end nästa säsong. Han är också en oerhört viktig kille i lagbygget tack vare sin positiva attityd och sin vilja att alltid arbeta hårt, säger nye sportchefen Mats Hagsten till Black Knights hemsida.

Cesar kommer snart att åka till Frankrike, men återvänder till Örebro med det franska landslaget som ska möta Sverige i en landskamp på Behrn arena. Matchen spelas den 12:e oktober.

– Det kommer bli enormt kul att spela för Frankrike, här hemma på Behrn Arena, och jag hoppas att några av mina lagkompisar finns med i det svenska landslaget den kvällen. Jag har fått lite gliringar och utmaningar från Johan Stål, så det kan bli en riktigt rolig match i matchen, säger Hebel som är glad att få stanna i Black Knights.

– Jag trivs väldigt bra i Örebro och jag ser verkligen fram emot att få komma tillbaka. Det ska också bli väldigt roligt att få chansen att visa vad jag kan göra som tight end.

Mer läsning

Annons