Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Slutspel i fokus mot Predators

Det var mot Kristianstad Predators som Black Knights räddade slutspelsplatsen förra året. I dag kan samma scenrio uppstå.

Annons

I och med att Kristianstad är ett av lagen som Örebro Black Knights bara möter en gång i superserien är dagens match av största vikt.

Förra året säkrade Örebro den sista slutspelsplatsen i mötet på bortaplan i Skåne då Predators besegrades med 35-28. I dag har man på Behrn arena återigen chansen att skaffa sig det försprånget som krävs för att hålla dagens motståndare på avstånd i tabellen och ta ett järngrepp om en slutspelsplats.

- Det är en nyckelmatch i år också. Vi vill verkligen vinna så att vi ligger bra till. Matchen kan vara helt avgörande för om vi tar oss till slutspel eller inte, säger Black Knights defensiva kugge Claes Uneståhl som efter sin långtidsskada precis hittat tillbaka till gammal god matchform.

Uneståhl slet av korsbandet inför förra säsongen och gjorde inte en match på resten av året. I år har han matchats försiktigt och blivit succesivt inslussad i matcherna. Senast när Örebro minst sagt enkelt avfärdade Stockholm Mean Machines, 64-0, spelade han nästan hela matchen.

- Det känns bra, tycker jag. Knäet håller bra än så länge!

Mötet med Kristianstad Predators drar i gång på Behrn arena klockan 16.00.

Läs mer om matchen i söndagens papperstidning eller här nedan som e-tidning.

Mer läsning

Annons