Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stjärnans framtid i Örebro osäker

Tung förlust för Black Knights Strahinja Stepovic i finalen mot Carlstad. En match som kan ha varit hans sista i Örebro-tröjan.

Annons

Hur är känslan just nu?

- Det är inte alls bra. Det är långt ifrån roligt att förlora. Speciellt en final. Men vad kan vi göra när de tar våra passningar? Vi måste bara komma igen till nästa år.

Den unge serben, 21 år gammal, har varit ett sucetillskott för Knights. Lyft lite av bördan från receiverkollegan Johan Ståls axlar och varit kanske den mest framträdande passningsmottagaren under hela säsongen. Men frågan är om han blir kvar i klubben.

- Jag vet inte vart jag spelar nästa år. Det är för tidigt att bestämma det nu. Men förhoppningsvis här. Vem vet?

Det kändes som att ni som helhet var ett bättre lag i inledningen på matchen. Sedan gör deras defense sin andra touchdown ... Vad tänker du om det?

- Vi spelade väldigt bra i början. Defense var riktigt bra, men blev trötta mot slutet eftersom de var tvungna att på planen så mycket.

Strahinja Stepovic linkade ut från planen i den tredje kvarten. Kom tillbaka efter det. En sträckt lårmuskel var problemet - även inför finalen.

- Jag sträckte mig på en träning för ett par veckor sedan. Jag har haft problem under hela veckan, men jag provade att spela ändå. Men i den tredje kvarten kunde jag verkligen inte fortsäta längre.

Mer läsning

Annons