Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stjärnans säsong är över - Black Knights jagar ersättare

Under onsdagen kom beskedet som Örebro Black Knights förmodade, men inte vill ha: Quarterbackstjärnan Andrew Shoops säsong är över.

Annons

Det var mot Uppsala 86ers den 27 juli som Örebro Black Knights quarterbackstjärna Andrew Shoop blev skadad i början av den andra halvleken. Han fick föras ut med bår med smärtor i både knä och axel. I måndags gjordes en magnetkameraundersökning - och i dag, onsdag, fick Shoop mardrömsbeskedet från läkaren.

- Det inre ledbandet i vänster knä är skadat och han har även vridigt ena axeln rätt rejält. Det är ett par månaders rehabilitering och hans säsong är över. Han kommer att åka hem till USA inom ett par dagar, säger Black Knights presskontakt Henrik Sjöstrand.

En tung smäll

för Örebroklubben som nu måste ut på quarterbackjakt. Det blir intensiva dygn framöver för klubben. Men klubben har redan sonderat marknaden och det kan bli en nygammal spelare som återvänder till Black Knights.

-  Chris Ware spelade med oss under säsongen 2012 och gjorde det bra då. Vi har tagit en kontakt med honom. Men vi har även tagit kontakt med tre, fyra andra spelare, säger Sjöstrand.

Ware spelar i

semiproffslaget West Texas Drillers, där han rätt nyligen avslutade säsongen. I matchen mot STU på lördag kommer Strahinja Stepovic få chansen som quarterback.

Mer läsning

Annons