Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bomben: Knutson till Nora

ÖSK Bandys stora stjärna Tomas Knutson har valt att skriva på Nora. Den förre elitseriestjärnan ska alltså spela division 1- bandy kommande säsong.

Annons

Den ekonomiska krisen i ÖSK Bandy gör att klubben legat efter med lön till Tomas knutson. Han har tidigare berättat för NA att tvekat om sin framtid i klubben. Nu står det klart att parterna går skilda vägar.

Knutson är i stället klar för Nitro/Nora i division 1. Förre elitseriespelaren kommer alltså att spela i landets tredje högsta serie den här säsongen.

– Han har tränat med oss under hösten och det är många faktorer som gör att han väljer att skriva på. Jag tror att hans relation med ÖSK inte var den bästa och han har bekanta här i laget. Sedan är det mindre träningar i division 1 jämfört med allsvenskan, säger Curt-Eric Hermansson som är ordförande i Nora.

Tomas pappa Gundmund

var verksam i föreningen i två omgångar och Nora får nu en rejäl förstärkning.

–Nog bör han kunna göra minst 25 mål alltid. Han blir en stor tillgång och en kanonvärvning för oss, säger Hermansson och det är knappast en överdrift.

Är det början på en satsning mot allsvenskan för Nora?– Nej, vår målsättning är att etablera oss på den övre halvan i nuläget. Men man vet aldrig vad det här kan leda till i framtiden.

Även liberon Johan Willén, i grunden en Nora-kille, väljer att följa med Knutson från ÖSK till Nora.

Läs mycket mer i morgondagens NA, papperstidningen! Den kommer du också att kunna köpa som e-tidning via länken nedan.

Mer läsning

Annons