Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Örebro Hockey-spelaren klar – för ÖSK Bandy

I vintras spelade fotbollsspelaren Marcus Astvald med ÖSK Bandy. Nu är förre Örebro Hockey-spelaren Simon Jellvert, senast i Lindlöven, klar för klubben.

Annons
Simon Jellvert.

ÖSK Bandy fortsätter att välja oortodoxa vägar i sitt värvningsarbete.

Simon Jellvert, 22, som la ishockeyklubban på hylla i vintras, har skrivit på för den allsvenska bandyklubben. Det skriver ÖSK på sin hemsida.

– Jag var helt enkelt trött på hockey, men saknade samtidigt känslan och stämningen i omklädningsrummet, framför allt runt matcher, säger Jellvert till ÖSK Bandys hemsida.

Jellvert spelade, som uppflyttade junior, totalt sju matcher med Örebro Hockeys A-lag i division 1 och allsvenskan 2009-2010, och har sedan dess spelat i Kumla, Arboga och Lindlöven. I ishockeyn var han center, i bandyn startar han som anfallare.

– För att hitta rätt position åt honom kommer han att få starta som forward, men det blir nog sannolikt inte hans slutstation, säger ÖSK-tränaren Michael Bratt till klubbens hemsida, och fortsätter:

– Simon kommer att bli en riktig dark horse i bandyn. Genom att han är orädd och har sin bakgrund i hockeyn kommer han att bli grym framför mål. Jag ser verkligen frammemot att se honom spela.

Läs mer i lördagens NA, papperstidningen, som går att köpa som e-tidning nedan!

Mer läsning

Annons