Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

ÖSK Bandy kryssade - men hoppet lever

4–4 mot Skutskär var inte riktigt vad ÖSK Bandy hade räknat med.
Men trots det har laget fortfarande chansen att gå vidare i svenska cupen hemma i Behrn arena.

Annons

Förlust mot Katrineholm i fredags och bara en poäng mot Skutskär. Kvalet till Svenska cupen har hittills inte blivit vad ÖSK Bandy väntat sig.

– Vi känns tunga just nu. Spelarna tar inte in det vi pratar om, säger ÖSK-tränaren Fredrik Johansson.

Men tack vare resultaten i de övriga matcherna lever fortfarande hoppet om vidare avancemang. Efter att Katrineholm slagit Tillberga är laget redan klart för avancemang. De övriga tre lagen slåss sedan om den återstående platsen.

ÖSK är piskat att slå Tillberga i söndagens sista gruppspelmatch.

– Vi vill göra en bra mot Tillberga och det är givetvis extra bonus att vi fortfarande har chansen. Det vore kul att gå vidare eftersom vi arrangerar även nästa cupomgång nästa helg, säger Fredrik Johansson.

ÖSK ledde med både 3–2 och 4–3 mot Skutskär men lyckades inte knyta ihop säcken. Patrik Allansson-Roos kvitterade för Skutskär på en hörna när fem minuter återstod.

– Vi jobbade och slet kopiöst i andra halvlek men det är många trötta huvudet och ben. Vi har bara 15 spelare tillgängliga just nu och det är för lite, konstaterar Johansson.

ÖSK-målen gjordes av Lasse Buskqvist 2, Andreas Staaf och Jesper Öhrlund.

Målvakten Sebastian Karlsson var bäst i ÖSK.

Efter matchen slog lagen straffar med ÖSK som vinnare med sammanlagt 8–7. Detta som en säkerhetsåtgärd utifall båda lagen skulle hamna på samma poäng och med identisk målskillnad. Det är föga troligt att straffarna får någon betydelse.

Mer läsning

Annons