Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

ÖSK jagar elitseriespelare

NA kan avslöja att ÖSK Bandy är på jakt efter en elitserieförstärkning.
– Vi har en diskussion med en fartspelare från elitserien, säger tränaren Fredrik Johansson.

Annons

Snart börjar det att dra ihop sig för slutstrid i allsvenskan. Och serieledande ÖSK tycks ha ambitionen att stanna i toppen. För enligt uppgifter till NA är ÖSK ute efter att förstärka laget med en spelare från elitserien. ÖSK:s tränare Fredrik Johansson bekräftar att klubben för samtal med en elitseriespelare. Han beskriver spelaren som en ”fartspelare”, men vill inte nämna något namn eller andra detaljer i nuläget.

– Det är ingenting som är klart än. Men självklart hoppas vi att det löser sig. Det skulle vara en fin förstärkning som skulle spetsa till laget, säger Johansson.

Den 15 januari stänger bandyns transerfönster. I nästa omgång (8/1) är det seriefinal mot Kalix på bortaplan. En mycket viktig match då båda lagen står på 19 poäng.

– Men inget kommer att vara klart till dess. Det är inte säkert att det blir klart överhuvudtaget, säger Fredrik Johansson.

Vad tror du om slutstriden?

– Det känns riktigt bra och Patrik Sjöström var riktigt laddad senast. Vi fick mycket beröm av Finspångs tränare efter matchen för vårt spel. Men samtidigt kan vi spela ännu bättre.

Mer läsning

Annons