Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Eco värvar SM-vinnare

Eco Örebro har gjort sin första värvning. SM-vinnaren Mohamed Neffati, som har kallats för ”Pansarvagnen”, ansluter från ligakonkurrnten Borås.

Annons
Mohamed Neffati (som försöker att blocka) är klar för Eco Örebro.

Det har blivit två elitseriesäsonger utan slutspel för Eco Örebro, där man efter varje säsong har gjort sig av med tränaren. Senast var det Lennart Grundel som inte fick förnyat förtroende och i dagsläget står man utan huvudtränare.

Första värvningenMen i Mohamed Neffati, fostrad i Norrköping Dolphins och SM-guld-vinnare med Solna Vikings 2008, har Eco Örebro alltså hittat sitt första nyförvärv till säsongen 2011/12.

– Det känns bra. Jag bestämde mig för att lämna Borås, för jag ville ha mer speltid och jag har valt Eco, säger Mohamed Neffati.

Vad har du förväntningar inför säsongen?– Det är svårt att säga. Jag ska försöka spela så bra som möjligt och göra mitt bästa.

Stefan Johansson är ordförande i Eco Örebro och säger så här om klubbens värvning:

– Vi är jätteglada att få hit Mohamed Neffati. Vi var på honom redan för två år sedan när vi var nya i ligan. Han är en insidespelare med helt rätt inställning. Finns det en cementvägg så springer han igenom den. Jag skulle vilja jämföra honom Charles Barkley när han spelade.

”Spelar för att vinna”Mohamed Neffati garvar när han får höra Stefan Johanssons beskrivningar.– Det är inte ofta jag hör det. ”Springer igenom en cementvägg”, haha. Jag spelar alltid för att vinna, jag har vinnarskalle, säger Mohamed Neffati.

Mer läsning

Annons