Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klaric nobbar Eco - klar för Jämtland

Här är värvningsbomben som skakar Eco Örebro. Lagets, och kanske basketligans, bäste spelare Drazen Klaric är nämligen klar för seriekonkurrenten Jämtland.

Annons
Drazen Klaric är förlorad för Eco Örebro.

Centern Drazen Klaric tillhörde den gångna säsongen Eco Örebros absolut bäste spelare. Kroaten snittade nästan 20 poäng per match och låg i toppen av poängligan.

Men med ett par omgångar kvar av grundserien tvingas Klaric lämna Eco när klubben inte ville förlänga hans artistkontrakt. Ecos ordförande Stefan Johansson sa så här till NA för två dagar sedan om möjligheten att få tillbaka Klaric till Örebro.

- Drazen var helt fenomenal förra säsongen. När han åkte hem tackade han proffsigt och sa att vi var välkomna att höra av oss till nästa säsong. Han trivdes bra i Örebro.

Nu är det dock klart att Klaric inte kommer återvända till Eco Örebro. I dag skrev nämligen den kroatiske stjärnliraren på för seriekonkurrenten Jämtland.

- Det här är förstås en kanonvärvning för vår del och en spelare som man kan bygga laget kring, säger Jämtlands coach Henrik Johansson till klubbens hemsida.

Läs mer i fredagens NA, papperstidningen!

Fakta: Drazen Klaric

Född: 1980

Längd: 205 cm

Vikt: 103 kg

Räckhöjd: 264

Räckvidd: 202

Aktuell: Nobbar spel i Eco Örebro till förmån för Jämtland.

Mer läsning

Annons