Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ett bragdärr mitt bland sega gubbar

Jag vet inte vad som hände mellan den första och andra perioden. Men det verkade som om Lindlöven-spelarna bytt energidryck och frukt mot sega gubbar.

Annons

Ungefär ett lika stort berg som det snötäcke som ramade in Lindehov även den här dagen.

Sura log och tackade för inviten. Mest och bäst gjorde förre Kumla-spelaren Ted Jokiniemi det. Han såg ut att ha köpt Pavel Bures fötter och handleder på mellandags-rean. Ett klassmål och ännu flera snabba skär som tröttade ut Lindlöven. Så kan man också avgöra matcher.

Piggast vinner. Så enkelt är det när den slutspelsaktiga fortsättningsserien en dag ska dela ut biljetten till allsvenskt play off.

Om Lindlöven ska nå sitt mål och vara där krävs det ännu mer av de stora. Han som heter Holm och gjort comeback ala Rekordmagazinet efter den 13 timmar långa hjärntumörsoperationen.

Går det att ställa högre krav på honom? Med den omänskliga vinnarmetaliteten – ja visst.

Och han som heter Fredriksson och vet nästan lika bra som ”Henke” Larsson hur man plockar ner gamla intorkade idrottskläd-er från hyllan.

Där finns erfarenheten.

Tryggheten finns sedan tidigare längst bak. I Sammy Gustafsson som är en kvalitetsmålvakt sett till division 1-mått.

Valbo eller Lindlöven? Ett av lagen kommer ta biljetten. Det är jag övertygad om.

Ruggiga bilder i TV4:s sportsändning från Tobias Holms hjärnoperation. Först när man ser ärret kringla sig runt halva huvudet som man verkligen inser vilken otrolig prestation det är att spela ishockey igen. Inte ens ett år efter den allvarliga sjukdomen.

Rensa prisskåpet i Lindehov. Det är dags att göra plats för ett bragdguld!

Mer läsning

Annons