Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Adolfsberg nära nedflyttning

Med två omgångar kvar i division 3 är Adolfsberg fortsatt jumbo. Hemma mot IFK Örebro blev det inte heller några poäng, förlust 1–2 (1–0), och nu är tränaren Stig Pettersson inställd på nedflyttning.
– Vi får sikta in oss på att börja om i fyran, säger han nedstämd.

Annons

Nedflyttningen kommer allt närmare för Adolfsberg. I hemmamatchen mot IFK Örebro fick laget annars en ypperlig chans att ta en tidig ledning på straff i den tionde minuten, men David Åwall missade.

Ändå tog Adolfsberg ledningen fem minuter före pausvilan genom Anders Berg.

– Vi gör en av säsongens bästa matcher. Tyvärr så klarade vi inte av att knyta till säcken, och vinner vi inte en sådan här match har vi inget i trean att göra, säger Stig Pettersson.

I andra halvlek kunde IFK Örebro nämligen först kvittera genom Jörgen Hidman i den 51:a minuten, innan Nicklas Johansson slog in segermålet med åtta minuter kvar. Förlusten innebär att Adolfsberg är jumbo, med tre poäng upp till kvalplats med två omgångar kvar. Ändå tror inte Pettersson på någon räddning.

– Nej, det är slut nu. Sett över hela säsongen är vi inte tillräckligt bra. Det är den bistra sanningen, och nu får vi helt enkelt sikta in oss på att börja om i fyran, säger han.

Mer läsning

Annons