Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Adolfsberg utan chans

Seger senast – men borta mot Villastaden på fredagen hade Adolfsberg inte mycket att sätta emot.

Annons
Jonas Pelgander.

Förra veckan tog Adolfsberg en viktig seger i kampen om nytt kontrakt i division 3-fotbollen via 2–1-segern mot Arvika. Då gjorde förre ÖSK-hjälten Johan Wallinder en chockartad comeback i moderklubben. Men på fredagen var han inte med när Adolfsberg reste till Kristinehamn för möte med Villastaden.

Hemmalaget hade en 2–1-ledning i halvtid. Adolfsbergs Daniel Rosenberg kvitterade förvisso, men i det stora hela var Villastaden ett mycket bättre lag och vann med 4-1.

– Det är första gången i år som vi inte förlorar på små marginaler. De var helt enkelt ett mycket bättre lag, och ett snäpp upp med vad vi har mött tidigare. Det känns som att de har plockat in minst ett halvt nytt lag jämfört med när vi möttes i våras. Då slog de mycket långbollar, nu hade de ett spel över hela planen och gjorde det riktigt bra, säger Adolfsbergs tränare Jonas Pelgander.

Adolfsberg är dock kvar på kvalplats. Detta då bottenkollegan Strömtorp kryssade mot Arvika. Strömtorp skuggar Adolfsberg i tabellen. Redan på onsdag spelar Adolfsberg igen, då hemma mot KB Karlskoga. 

Mer läsning

Annons