Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bekräftat: Kiese Thelin klar för MFF

Malmö FF bekräftar nu att örebroaren Isaac Kiese Thelin är klar för klubben.

Annons

Uppgifterna har cirkulerat en längre tid om att 21-åringen från Örebro skulle lämna IFK Norrköping för att fortsätta karriären hos svenska mästarna i Skåne.

I dag bekräftar MFF övergången på sin webbplats.

Isaac Kiese Thelin har skrivit på ett fyraårskontrakt som ska börja gälla när den nuvarande säsongen är slut. Men MFF meddelar också att man "för diskussioner" med Norrköping om att genomföra övergången redan i sommar.

- Det känns otroligt bra. Jag är väldigt glad över att komma till Sveriges största klubb. Det räcker bara att titta på tabelläget för att förstå varför jag vill komma till Malmö. MFF spelar alltid för SM-guld och ligger i topp när det gäller spelare, supportrar, arena, organisation och allting annat, säger Isaac Kiese Thelin till klubbens webbplats.

Isaac Kiese Thelin är uppvuxen i Örebro och har Karlslund som sin moderklubb. De tre senaste säsongerna har han tillhört IFK Norrköping.

För närvarande befinner han sig på Island med U21-landslaget.

- Isaac är en talangfull spelare som är ambitiös, har en stor vilja och har inlett årets Allsvenska på ett fint sätt. Han är en bra bollmottagare som är duktig på huvudet och ger oss kvalitéer som vi tidigare saknade, motiverar Daniel Andersson, MFF:s sportchef, värvningen.

Mer läsning

Annons