Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bertilsson återvänder till Dif?

Johan Bertilsson är fast i Kalmar FF:s frysfack.
Nu kan han återvända till Degerfors.

Annons

Sommaren må vara kylig. Men Johan Bertilssons status i Kalmar FF är närmare fryspunkten. Efter endast fyra matcher, tre från start, är både Bertilsson och Kalmar redo att ordna en utlåning för att ge mittfältaren speltid.

En av klubbarna som är aktuella är Bertilssons tidigare lag - Degerfors IF.

fler i Superettan visar intresse. I går berättade Johan Bertilsson att han vill bort från Kalmar FF för att få speltid. Och klubben har öppnat för en utlåning när transferfönstret öppnar den 1 augusti.

– Vi har hela tiden haft en dialog och på slutet har vi pratat kontinuerligt med både ledningen i Kalmar FF och Johan själv om hans situation. Senaste budet är att vi ska avvakta och se om det blir någon speltid för honom under juli. Sedan får vi se vad han själv vill, säger Degerfors tränare Patrik Werner till NWT.

Bertilsson själv är lite mer försiktig i sina uttalanden.

– Utan att nämna några klubbar så är det lite på gång. Det jag kan säga är att vi pratar om Superettan och att det finns lite intresse från tre-fyra klubbar. Beslutet vilken klubb det blir är helt upp till mig, säger han till NWT.

Bertilsson lämnade Degerfors sommaren 2010 efter att ha gjort succé i superettan. Efter att ha gjort 13 matcher för Kalmar samma höst blev det ifjol bara 11 matcher. Redan för ett år sedan pratades det om en återkomst till Degerfors, något som nu kan bli verklighet för 24-åringen.

Mer läsning

Annons