Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bröt tån – kan missa resten av säsongen

Degerfors målvakt Robertino Kljajic, som gjort stor succé på lån från Öster och toppar superettans målvaktsliga, kan missa resten av säsong. En röntgenundersökning visar att han brutit vänster lilltå.

Annons
Robertino Kljajic.

Det var i lördagens 4–1-seger mot Gif Sundsvall som Kljajic blev stämplad över vänsterfoten, och på tisdagen visade en röntgenundersökning att han drabbats av en fraktur och därmed kan missa resten av säsongen. Det skriver nwt.se.

– Det gjorde riktigt ont när det hände men i det skedet var det bara att bita ihop, säger målvakten till nwt.se.

Kljajic var tredjemålvakt i Öster när han lånades in under sommaren sedan Difs ordinarie förstemålvakt, U21-landslagsmannen August Strömberg, drabbats av en knäskada. Trots att Strömberg sedan några veckor är tillbaka har Kljajic behållit platsen i startelvan, men nu öppnar tåskadan alltså för en Strömberg-comeback.

Strömberg höll på tisdagen för övrigt nollan i U21-seriens B-slutspel, där Degerfors vann med 4–0 mot Syrianska efter mål av Emil Hedsén, Ebrahim Seedat, Alexander Hjärpe och ett självmål. FBK Karlstad-talangerna Mohammed Qassem och Hahtham Chebil provspelade för Dif i matchen

– Två trevliga bekantskaper som visade positiva egenskaper och förstärkte det goda intryck vi har av dem sedan tidigare, säger Dif-tränaren Stefan Jacobsson till nwt.se.

Mer läsning

Annons