Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Division 4: "Grymt besviken på vissa spelare"

ÖSK Ungdom föll med 1–9. Då sågade tränaren Patrick Ingvarsson egna spelarnas inställning. Läs det och allt annat från kvällens fyra matcher i division 4.

Annons

Vretstorp–ÖSK Ungdom 9–1 (5–0)Säsongens första seger hemma på Fredriksberg – den tog Vretstorp med besked. 9–1 efter att ÖSK Ungdom gjort tröstmålet i slutminuten.

– Vi kunde gjort 10–0 redan i första halvleken, det var riktig ketchupeffekt. Bollen gick som på ett snöre, vi kom till avslut i vartenda anfall och luften gick ur ÖSK redan när vi gjorde 2–0 i tionde, säger Vretstorpstränaren Conny Eriksson.

ÖSK Ungdom-tränaren Patrick Ingvarsson mer bedrövad av egna spelarnas uppträdande än storförlusten.

– Siffrorna är ingenting att säga om, men jag är grymt besviken på vissa spelare redan innan den här matchen. Vissa hade helt fel fokus och det var bestämt redan innan vi åkte iväg att vi skulle förlora stort. Tyvärr hade jag bara tolv spelare tillgängliga, så jag kunde inte ställa över några. Jag är fruktansvärt besviken, mer vill jag inte säga, säger ÖSK-tränaren Patrick Ingvarsson.

Mål, Vretstorp: Martin Öh 4, Jerry Wiberg 3, Alexander Erixon, Eric Nilsson. ÖSK: Hamid Sadid.

Assyriska–Bosna 0–6 (0–3)1–0 i andra minuten och äkta hattrick av Muamer Sepic före paus la grunden till ännu en överlägsen Bosnaseger. Till slut 6–0 mot Assyriska, och Bosnas ruggiga form bara fortsätter.

Se bara: Laget har inte förlorat sedan den 10 maj, har tagit poäng i 15 raka matcher inklusive cupspel och har 12–0 på tre senaste seriematcherna. Laget leder division 4 med sju poängs marginal med fem matcher kvar att spela.

– Det ser bra ut, men vi är ändå varnade: Man får inte slappna av. Vi ska fortsätta att ta en match i taget. Men i dag blev jag nästan chockad av hur bra vi var, vi ägde matchen från första till sista minuten. Jag tycker nästan lite synd om Assyriska, de är bättre än så här, säger Bosnatränaren Senad Ibrahimbegovic.

Mål: Muamer Sepic 3, Razak Ouro-Nimini, Dino Garaca, Seno Durakovic.

Öfvre Adolfsberg–Laxå 0–1 (0–0)Laxå klart bäst från start mot ett sömnigt hemmalag båda indragna i den nedre streckstriden.

– De kämpar ned oss, och vi är alldeles för dåliga. Vi tar över sista 20, men det är svårt att vinna matcher när man ger bort 70 minuter, säger hemmatränaren Hans Boberg.

Love Hagstedt sköt det avgörande målet, utnyttjade ett misstag i Öfvres försvar, och slog in sin egen målvaktsretur.

Mål: Love Hagstedt.

Nora-Pershyttan–Yxhult 2–4 (1–1)0-1 med ett tidigt självmål, men sedan ryckte Nora upp sig och spelade säsongens bästa anfallsfotboll halvleken ut.

– Riktigt bra. Och när vi sedan gör 2–1 på en billig straff så kändes det som bra läge att ta poäng, säger tränaren Mårten Eriksson.

Blev inget av det. Kvittering på nick, 2–3 efter en frispark och 2–4 på straff efter en fällning i friläge.

– Det är individuella misstag som fäller oss. Tre av målen bjuder vi på, tycker Eriksson.

Mål, Nora: Mohammad Al Najm, Anderson, Yxhult: Mohamed Abdelahi-Hussein, Tobias Johansson, Per-Åke Åström.

Mer läsning

Annons