Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Division 4: Referat omgång 6

En match i herrarnas division 4-fotboll spelades på måndagskvällen.

Annons

Karlslunds FF–Hidingsta 1–2 (0–1)Nykomlingen Hidingsta tog igår en meriterande seger borta mot Karlslund. Inhopparen Svante Dahlkvist blev gästernas matchvinnare när han i den 78:e minuten satte segermålet till 2–1.

– Vi var lite tyngre än Karlslund och både försvars-och målvaktsspelet var lysande, säger Hidingstas lagledare Jan-Olof Karlsson.

Gästernas David Bruhn inledde målskyttet i den 27:e minuten varpå kvitteringen kom i den andra halvlekens 68:e minut genom Karlslunds Niklas Eriksson. Men Hidingsta och anfallaren Svante Dahlkvist fick som sagt sista ordet.

Glanshammar–Latorp 0–1 (0–0)

I en match präglad av kamp var det Latorp som drog det längsta strået. Matchens enda mål kom i mitten på den andra halvleken. Glanshammar slarvade på mittplan, något som Latorps Martin Strömberg utnyttjade. Glanshammar försökte flytta upp spelet i slutet på matchen och var mycket nära att kvittera på en hörnsituation men utan resultat

– Båda lagen ligger tajt i försvarspelet och lämnar inte många luckor, då blir det tillfälligheter som avgör, sade Glanshammars tränare Kent-Ove Larsson efter den snöpliga förlusten.

Ervalla–Sköllersta 2–0 (2–0)

Ervalla satte stopp för Sköllerstas segersvit med en stabil seger hemma på Lyckevallen. Segerresultatet hade kunnat blivit än större.

– Det är en bra laginsats som leder till seger, från målvakt till forwards, sade Ervallatränaren Antonio Sahragard efter slutsignalen.

Ervalla kontrollerade händelserna i den första halvleken och ledde rättvist med 0–1 i paus. När Ervalla sedemera gjorde 2–0 genom Jonas Freberg försvårades läget för Sköllersta att komma ikapp ytterligare då man fick en man utvisad.

Mål: 1–0 Lucas Domingas, 2–0 Jonas Freberg

ÖSK Söder–Laxå IF 0–1 (0–0)

– Resultatet och insatsen idag är en riktig framgång för hela laget, kommenterade Laxås tränare Anders Nilsson matchen.

Laxå dominerade första halvlek och hade flertalet chanser att ta ledningen. Men dåliga avslut från bortalaget gjorde att det dröjde till den andra halvleken innan nollan spräcktes. Johan Persson drog då till från 30 meters avstånd med en riktig rökare. ÖSK tryckte på i slutet men lyckades inte kvittera. Planens gigant var enligt tränare Nilsson lagets mittfältare Dennis Jonsson.

Matcherna Vretstorp-Lekeberg, Öfvre Adolfsberg-IFK Kumla ställdes in på grund av vattensjuka planer.

Vretstorp-Lekeberg kommer att spelas den 7 juni klockan 19.00. Datum för den andra inställda matchen är ännu inte bestämt.

Mer läsning

Annons