Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Durmaz glödhet - gjorde äkta hattrick

Jimmy Durmaz är glödhet. På onsdagen kom proffskarriärens första hattrick. 

Annons

Grekiska toppklubben Olympiakos krossade Tyrnavos från andra divisionen med hela 8–0 i grekiska cupen på onsdagskvällen - med örebroaren Jimmy Durmaz i högform. I den andra halvleken svarade BK Forward-produkten för ett äkta hattrick. Målen kom i 55:e, 57:e och 82:a minuten och betydde 5–0, 6–0 och 7–0. Dessutom passade Durmaz till ytterligare tre mål i matchen.

Durmaz var tidigare ute i kylan i den grekiska klubben och det har talats om en flytt. Enligt Fotbollskanalen har flera turkiska lag visat intresse och Durmaz bekräftade själv att Fenerbahce lagt ett bud för att köpa loss honom.

Men efter klubbens tränarbyte är det nu hel andra tongångar.  Den nye tränaren Vitor Pereira gett Durmaz  förtroende - med gott resultat. Den svenske landslagsmannen kommer allt närmare startelvan, och i de två senaste cupmatcherna har han fått 90 minuter.

- Jag börjar hitta rytmen igen. Nu har jag gjort 90 minuter två gånger på raken i cupen, och senast blev det också en assist. Dessutom har jag spelat fram till mål även när jag hoppat in i ligan. Det känns riktigt bra att det fungerar så bra när man väl får chansen. Jag har kommit tillbaka till min gamla form, säger Durmaz till Fotbollskanalen.

Mer läsning

Annons