Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Durmaz inför återkomsten: "Kommer kännas jävligt konstigt"

I kväll är Forwardprodukten Jimmy Durmaz tillbaka i Malmö. - Är det någon match man vill spela så är det den här, säger Durmaz till expressen.se.

Annons

I kväll smäller det till i Malmö. Hemmagänget Malmö FF gör hemmapremiär i Champions league mot grekiska mästarna Olympiakos. Det även bli en match i matchen mellan två örebroare. I Malmö väntas Karlslundsprodukten Isaac Kiese Thelin göra debut i anfallslinjen med storstjärnan Markus Rosenberg. Desto mer osäkert är det om Jimmy

Durmaz, med moderklubb BK Forward, finns med i Olympiakos startelva.

I premiären mot Atlético Madrid satt Durmaz hela matchen på bänken. Nu hoppas givetvis Durmaz på att få spela när han återkommer till Malmö och Swedbank stadion.

- Tränaren valde ett mer defensivt spelsätt. Vi hade inga yttermittfältare på planen. Vi spelade ungefär som Sverige gjorde mot Danmark. Vi får se hur det blir nu mot Malmö men det har känns bra på slutet. Jag tar för mig mer och mer och har kommit in i laget, säger Durmaz till expressen.se.

För Durmaz är matchen speciell - för det var i Malmö som han slog igenom. Och det var även där som han blev svensk mästare säsongen 2010.

- Det kommer kännas speciellt och jävligt konstigt. Jag har alltid spelat med Malmö där och nu ska man spela mot Malmö. Det går inte att förklara och man vet nog inte riktigt hur det kommer att vara innan man har gjort det men på förhand är det väldigt kul och jäkligt spännande att kliva ut där.

20.45 i kväll, onsdag, är det avspark på Swedbank stadion.

Mer läsning

Annons