Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En ÖSK-poäng - noll för Rynninge

ÖSK Söder fick oavgjort hemma mot Brommapojkarna. Men Rynninge kammade noll mot Sätra i damernas division 1.

Annons

ÖSK Söder-Brommapojkarna 1-1

Förra veckan förlorade ÖSK Söder mot Enskede. Igår fortsatte de tappa poäng när IF Brommapojkarna gästade Grönpepparparkens IP.

– Det känns tungt. Vi har förlorat fem poäng på två matcher nu, säger tränare Niclas Collgård.

ÖSK startade starkt och tog ledningen cirka fem minuter in i matchen när Sabina Håkansson fick en boll som hon kunde sätta i öppet mål. Men efter en kvart spelad tappade hemmalaget matchen och bjöd in Brommapojkarna i spelet. Det dröjde dock till 67e minuten innan kvitteringen kom. En kvittering som blev matchens sista mål och 1-1 stod sig till slutsignalen.

Nästa lördag väntar tredje raka Stockholmslaget när ÖSK, som nu ligger på en fjärdeplats, gästar tabellettan Älvsjö

Sätra-Rynninge 2-1

Sex målrika minuter avgjorde matchen – men inte till Rynningedamernas fördel.

Sätra gjorde 1–0 i den 27:e. Rynninge kvitterade genom Sophie Sörqvist i den 29:e. Men Sätra kunde redan i den 33:e matchminuten spika slutresultatet till 2–1.

– Vi pressade dem bra i den andra halvleken. Men vi kom alldeles för sällan in i boxen, säger Rynninges tränare Anders Karlsson.

Men snacket efter matchen kom att handla om två röda kort. Ett på Rynninges Wilma Tunsved. Och ett – på Anders Karlsson.

– Domarna måste ha känsla. Man tränar fyra-fem gånger i veckan och så får man en dålig domare. Nästan så man vill sluta. Både vi och Sätra kommer lämna in varsin protest.

Mer läsning

Annons