Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fedja nominerad – före Gerzic och Sobralense

Här är galapriset som kan bli en riktig snackis: Albin Ek och Fedja Jelecak är nominerad som årets mittfältare i Örebro län – men varken Nordin Gerzic eller Daniel Sobralense.

Annons
Fedja Jelecak, Nordin Gerzic och Daniel Sobralense.

På tisdagen släpptes listan med de nominerade till Örebro läns fotbollförbunds fotbollsgala, som går av stapeln lördagen den 29 november.

Framför allt nomineringarna i två priskategorier lär leda till en hel del höjda ögonbryn.

Till priset som årets mittfältare i förbundsserierna, från allsvenskan till division 3, har nämligen ÖSK-spelarna helt förbisetts. Till exempel är varken Nordin Gerzic eller Daniel Sobralense, som båda gjort succé på lån från IFK Göteborg, nominerade. I stället väljer förbundet att framhålla Forwards Erik Björndahl, Kumlas Albin Ek och Örebro Syrianskas Fedja Jelecak.

Och till priset som årets tränare finns inte ÖSK:s succétränare Alexander Axén, som är en av tre nominerade till priset som årets tränare i allsvenskan, med. I stället gör Örebro Syrianskas Barsaum Cicek och Grythuttans Christopher Vorenkam upp med Rickard Nilsson, som förde Kif Örebro till Champions league och är nominerad till priset som årets tränare i damallsvenskan, om priset.

I övriga förbundsseriekategorier dominerar Kif Örebro och ÖSK med eftertryck, medan Rynninge, IFK Kumla, Yxhult och Grythyttan fått flest nomineringar på distriktssidan.

Se alla nomineringar genom att klicka här (extern länk).

Mer läsning

Annons